Ankh consult

Een Atlantische Ankh behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op en verhoogt het trillingsniveau van het lichaam doordat de levensenergie wordt versterkt.


Door Atlantische Ankh energie wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld!

Atlantische Ankh energie is ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, wat ze werkelijk zijn.

Atlantische Ankh-energie werkt op alle niveaus: zowel fysiek als op het emotionele, mentale en spirituele niveau, en neemt daarom ook de oorzaak van het probleem (klacht) weg.

Een Atlantische Ankh behandeling kan onder andere worden toegepast bij chronische ziekten zoals reuma, rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen.

Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Atlantische Ankh behandeling ontspanning zijn.

De gever is een kanaal voor Atlantisce Ankh energie de ontvanger neemt de energie in zijn lichaam op, deze verspreidt zich naar plaatsen in het fysieke lichaam waar Atlantische Ankh-energie nodig is. De ontvanger ligt hierbij op een behandeltafel.

Daarom zal elke behandeling ook anders zijn Atlantische Ankh-energie geeft enorme ontspanning waardoor de mannelijke en vrouwelijke energiebanen in balans komen, en daardoor ontstaat er harmonie in lichaam en geest.

Een Atlantische Ankh consult geeft aarding en verwijderd negatieve energieeën die ons systeem blokkeren, Atlantische Ankh-energie versterkt de levenskracht enorm.

Atlantische Ankh energie is een GROTE versterking voor andere energie vormen zoals Reiki, Samballa enz.

Een Ankh consult duurt ongeveer 60 minuten.

Het tarief bedraagt € 45.- per consult.

                                       


Voor meer informatie of een afspraak te maken kunt u contact opnemen via het bovenstaand contactformulier.